Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De verdiepingsdag is een dag waarop we met een thema op het gebied van aanraken. Tevens kijken op en vooruit naar onderlinge kindermassage en aanraakspel in de praktijk van alle dag.

Inhoud

Tijdens deze themadag neemt Irma Lok je mee in het thema “Aanraken vanuit verbondenheid”. Met welke intentie en vanuit welke houding raak je aan? Wat doet dat met jou en de ander? Irma is o.a. Rebalancer en ontwikkelde samen met kinderen van een basisschool het project “Ik, Jij, Wij, Samen”. Een project waarbij kinderen op zoek gaan naar “vanuit verbinding met mezelf, verbinding maken met de ander”.

Thema’s als het belang van lichaamsbewustzijn en de effecten daarvan krijgen tijdens deze dag veel aandacht. Je zult veel inzicht krijgen. Natuurlijk gaan we ook zelf ervaren. Je kunt de oefeningen en technieken die jezelf doet direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Ook delen we onze ervaring met onderlinge kindermassage en aanraakspel en bekijken we nieuwe materialen, verhalen en werkvormen.

Meer informatie over Irma vind je op www.irmalok.nl.

Duur

Van 10.00 tot 16.00 uur

Voor wie

* mensen die graag (nieuwe) inspiratie en ervaring willen opdoen op het gebied van aanraken, onderlinge kindermassage en aanraakspel

Kosten

* € 175,– incl. BTW, koffie/thee, lunch en handouts.

Opgave

Je kunt je opgeven voor deze dag door dit inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@touchingchildcare.nl.