Van 2 dagen naar 1

De training “Onderlinge kindermassage (okm) voor professionals” was tot nu toe een training van twee dagen. De eerste dag een praktische dag, waarna je direct met okm en aanraakspel aan de slag kan in jouw groep of praktijk. De tweede dag een verdiepingsdag. Je mocht zelf kiezen of je je wilde verdiepen in “aanraken vanuit verbinding”, gericht op persoonlijke ontwikkeling of “Haptento” een andere vorm van okm.

De ervaring heeft geleerd dat de meeste cursisten genoeg hebben aan de eerste trainingsdag. De tweede trainingsdag wordt zeker gewaardeerd, maar het is niet waar het hen om te doen is. Ze willen in hun groep of praktijk gaan werken met okm een aanraakspel. Ze willen rust, ontspanning en verbinding brengen.

Omdat ik graag zoveel mogelijk mensen de kans wil geven om met okm en aanraakspel aan de slag te gaan, is er nu een 1-daagse training. Met een kleinere investering, zowel in tijd als in geld, kun je deze training volgen.

Verdiepingsdagen

De verdiepingsdagen blijven gewoon bestaan. Deze kun je als losse dag boeken en zijn ontzettend waardevol en interessant.

Meer informatie

Kijk onder cursusaanbod voor meer informatie over de trainingsdag en de verdiepingsdagen.