Zo mooi… nieuwe trainers die zo enthousiast zijn over onderlinge kindermassage en aanraakspel dat ze er helemaal induiken. Corina Elzenaar is zo’n TCC-trainer. Zij ontwikkelde de Happy Kids Massage Cards. Prachtige picto’s met losse massagegrepen, waarmee je zelf massages kan samenstellen, massageverhalen kan maken en nog veel meer.

Wat “nog veel meer” is, legt Corina je uit in de online cursus die ze bij de kaarten heeft gemaakt. Heldere uitleg over het nut van (onderlinge) kindermassage, filmpjes met voorbeeldmassages, kleurplaten van de karakters, voorbeeldverhalen. Het is een prachtig pakket geworden en er wordt constant gewerkt aan meer materiaal bij de kaarten. Bij aanschaf van het pakket krijg je ook toegang tot een besloten Facebook-groep, waarin nieuwe verhalen, weetjes en nieuwtjes worden gedeeld.

Wil jij ook met (onderlinge) kindermassage aan de slag of zoek je mooi, aanvullend materiaal? Dan is het Kappy Kids Massage Cards pakket een goede aanschaf. Je koopt ze via deze site of op www.happykidsmassage.nl.

Veel plezier ermee!