Deze training is gericht op leerkrachten in het speciaal of regulier basisonderwijs, pedagogisch werkers van kinderdagverblijven, kindercoaches en andere professionals die met kinderen werken.

Na deze training kun je direct in je groep of praktijk aan de slag met de aanraakspellen en -werkvormen en massageverhalen.

Met het certificaat dat je aan het eind van de training ontvangt, mag je in je eigen groep op je eigen school, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal of in je eigen praktijk met de methodiek Touching Child Care werken.

Ook krijg je een instructiemap mee met daarin de theorie die we behandeld hebben en een schat aan aanraakspellen, massageverhalen en massages met losse grepen voor de leeftijdscategorie 4 t/m 14 jaar. En krijg je ook onze eigen massagekaarten erbij om zo compleet mogelijk aan de slag te kunnen gaan. Na het afronden van de theorie via e-learning kom je het praktijk gedeelte volgen. Tijdens het praktijk gedeelte gaan we ook vooral veel zelf ervaring op doen met massagewerkvormen en -verhalen en de indeling van de lessen.

Deze training bestaat uit: 

 1. Theorie via een e-learning van 3 uur:
  1. wat is onderlinge kindermassage en aanraakspel
  2. wat kun je ermee
  3. waarom werkt het
 2. Praktijk gedeelte van 3 uur:
  1. Aanraakspel (4-14 jaar)
  2. Aanraak- en massagewerkvormen (4-14 jaar)
  3. Massageverhalen (7-12 jaar)
  4. Massages met losse grepen (10-14 jaar)

Kosten:
De kosten per deelnemer zijn
€ 270,- inclusief e-learning, trainings- en verhalen map (t.w.v. € 80),  massagekaarten (t.w.v. €40), praktijk gedeelte en een certificaat.

Opgave:

Je kunt je opgeven voor door je gegevens en voorkeuren te mailen naar info@touchingchildcare.nl.

Aankomende trainingen onderlinge kindermassage voor professionals