Loading...
Verdiepingsdag2017-10-20T15:08:03+00:00

De verdiepingsdag is een dag waarop we kennismaken met en ons verdiepen in een thema dat sterk verwant is aan aanraking, onderlinge kindermassage en aanraakspel. Op dit moment werken we met twee verschillende thema’s, te weten “Aanraken vanuit verbondenheid” en “Haptendo”.

Inhoud
Naast het delen van onze ervaringen met onderlinge kindermassage en aanraakspel en het bekijken van nieuwe voelmaterialen, massageverhalen en aanraakwerkvormen gaan we vooral aan de slag met een van de eerder genoemde thema’s.

Aanraken vanuit verbondenheid
Met welke intentie en vanuit welke houding raak je aan? En belangrijk: wat doet dat met jou en de ander? Irma Lok neemt ons hierin mee. Irma is o.a. Rebalancer en ontwikkelde samen met kinderen van een basisschool “Ik Jij Wij Samen”. Kinderen, maar ook leerkrachten en begeleiders leren en ontdekken “vanuit verbinding met mezelf, verbinding maken met de ander”.

Tijdens de inspiratiedag krijgen thema’s als lichaamsbewustzijn, adem en gronding en de positieve effecten daarvan, veel aandacht. Je zult veel inzichten krijgen. Natuurlijk gaan we ook zelf ervaren. Je kunt de oefeningen en technieken die je zelf doet direct toepassen in je dagelijkse praktijk.

Meer informatie over Irma vind je op www.irmalok.nl.

Haptendo
Haptendo is een vorm van onderlinge kindermassage waarbij gewerkt wordt met een serie losse grepen met logische namen. Brenda Pelser ontwikkelde de Haptendo massage in samenwerking met kinderen. Deze dag maken we kennis met de achtergrond en intentie van Haptendo en gaan we een aantal grepen leren en ervaren. Ook gaan we kijken hoe je deze manier van masseren kunt inzetten in jouw groep of praktijk.

Meer informatie over Brenda en Haptendo vind je op www.haptendo.nl.

Duur
Van 10.00 tot 16.00 uur

Plaats
De inspiratiedagen worden op verschillende locaties in Nederland gegeven. Kijk hiervoor in de agenda.

Voor wie

  • mensen die zich graag willen kennis maken met en/of zich willen verdiepen in een van de thema’s

Kosten
* € 175,–

De verdiepingsdag is incl. BTW, koffie/thee, lunch en handouts.

Opgave
Je kunt je opgeven voor deze dag door dit formulier in te vullen en te mailen naar info@touchingchildcare.nl

Aankomende verdiepingsdagen