Pedagogisch werkers

Werk jij in bijvoorbeeld de kinderopvang, bij een bso of peuterspeelzaal dan is een van de onderstaande opties zeker iets voor jou. Meer leren over hoe je de kinderen die jij onder je hoede hebt, kunt ondersteunen bij de ontwikkeling van hun tastzin. De tastzin. Dat waardevolle zintuig dat steeds minder wordt gebruikt, maar dat wel erg belangrijk is voor een goede algehele ontwikkeling, zowel cognitief, emotioneel als motorisch.

Gun jezelf  een leuke, ontspannen, nuttige workshop, verdiepingsdag of info-avond. De kinderen zullen je dankbaar zijn!

Workshop “De Kriebelkist”

In deze praktische en interactieve workshop leer je hoe je kinderen kunt stimuleren om hun tastzin meer te gaan gebruiken. De tastzin is een waardevol zintuig dat steeds minder wordt gebruikt, maar wel erg belangrijk is voor een goede algehele ontwikkeling, zowel cognitief als motorisch.

Tijdens deze workshop krijg je achtergrondinformatie over hoe en waarom aanraakspel en onderlinge kindermassage werkt.

Daarnaast passeert een schat aan aanraakwerkvormen en voelmaterialen en -spellen de revue. Hier ga je ook mee aan de slag.

Meer informatie over deze workshop? Klik hier!

Verdiepingsdag

Tijdens een verdiepingsdag maak je kennis met en verdiep je je in een thema dat sterk verwant is aan aanraking, onderlinge kindermassage en aanraakspel. Op dit moment werken we met twee verschillende thema’s, te weten “Aanraken vanuit verbondenheid” en “Haptendo”.

Naast het delen van jouw ervaringen met onderlinge kindermassage en aanraakspel en het bekijken van nieuwe voelmaterialen, massageverhalen en aanraakwerkvormen ga je vooral aan de slag met een van de eerder genoemde thema’s.

Meer informatie over het programma en de inhoud van deze dagen? Klik hier!

Aankomende cursussen

Zoekt u een traject op maat of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Touching Child Care

CONTACT