Leerkrachten

Ben je leerkracht op een school voor speciaal of regulier basisonderwijs en wil je rust, ontspanning en verbinding in jouw groep? Dan zijn de onderstaande trainingen heel geschikt om je van de kennis en vaardigheden te voorzien die je daarvoor nodig hebt.

Wil je met een deel of het hele team van jouw school een training volgen? Kijk dan op deze pagina of neem contact op voor een offerte op maat.

Training onderlinge kindermassage voor professionals

Deze trainingsdag van ca. 6 uur, is een mooie mix van theorie en praktijk. Je kunt direct de volgende dag met onderlinge kindermassage en aanraakspel aan de slag in jouw groep.

Kosten:
De kosten per deelnemer zijn € 225,-
dit is inclusief lunch, instructiemap en coaching per e-mail.

Uitgebreide informatie over deze training vind je hier.

Verdiepingsdag

Tijdens een verdiepingsdag maak je kennis met en verdiep je je in een thema dat sterk verwant is aan aanraking, onderlinge kindermassage en aanraakspel. Op dit moment werken we met twee verschillende thema’s, te weten “Aanraken vanuit verbondenheid” en “Haptendo”.

Naast het delen van jouw ervaringen met onderlinge kindermassage en aanraakspel en het bekijken van nieuwe voelmaterialen, massageverhalen en aanraakwerkvormen ga je vooral aan de slag met een van de eerder genoemde thema’s.

Meer informatie over het programma en de inhoud van deze dagen? Klik hier!

Opleiding tot trainer Touching Child Care

Ben jij zo enthousiast over onderlinge kindermassage en aanraakspel dat je hier zelf trainingen, workshops en informatieavonden over wil verzorgen?

Dan is de opleiding tot trainer misschien iets voor jou!

Na deze opleiding kun je op zelfstandige basis werken met het materiaal van Touching Child Care en zelf trainingen, workshops en informatieavonden verzorgen op het gebied van onderlinge kindermassage en aanraakspel.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Zoekt u een traject op maat of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met Touching Child Care

CONTACT

Aankomende cursussen